♥ 6 timmar försenade

 
 
God morgon! Jag var uppe med tuppen i dag vid kl.5 och då åt jag lite och sen borsta tänderna och packade de sista. Är nu på Arlanda och när vi stod i incheckningen fick vi veta att flyget var 6 timmar försenat och det kan bli mer. Är nämligen oväder i Newark så flyget är försenat därifrån. När vi checkade in bagaget osv. så fick vi inte boka om biljetterna utan det skulle vi göra sen när vi kommer fram till Newarl, fick stå en timme i kön innan vi kom fram och fick lämna väskorna. Självklart kom den klassiak utfrågningen också! "Har du packat väskan själv? Har ni lämnat bagaget osynligt osv"
 
Så nu sitter vi och äter frukost och självklart står flygbolaget för det, samt får vi lunch också. Den här resan började verkligen super bra, känns ändå skönt att ta det lugnt här på caféet. Har väldigt många timmar kvar bara tills flyget går, får se hur vi ska fördriva tiden. Lite shopping kanske? Samt ska jag växla lite pengar till dollar så man har lite när man kommer dit så ska jag ta ut resten sen.
 
Massa problem med hyrbilen nu också eftersom vi är försenade. Det löser sig nog får vi hoppas eftersom vi kommer inte fram till Treasure island från tampa utan bil! Kommer att bli en lång och intressant resa det här, det känner jag på mig.
 
 

♥ Packa för Florida imorgon!

I morgon lyfter planet kl.9 svensk tid och ska sova hos min mamma i natt så måste packa färdigt i dag. Mamma kommer om ett tag och hämtar mig och min resväska. Känns så roligt att det snart bär av  och att jag slipper sverige i 3 veckor. Börjar få lite resfeber för jag hatar att flyga! Ska spendera ex antal timmar på flyget också, det gör inte saken bättre. Det blir ändå skönt när man väl är framme och har resen över.
 
 

♥ Semester

Nu har jag äntligen jobbat klart för i dag och är på väg hem. Trodde dagen skulle vara jätte lång eftersom jag nu har semester, men den gick fort ♥ På Tisdag åker jag till florida och är borta i 3 veckor, ska bli underbart och längtat ända sedan januari när vi boka att åka dit. Det är riktigt varmt där borta och jag älskar värme så kommer bli den bästa semestern någonsin.
 
 

♥ Helg & Norrtälje

Jobbat hela dagen i dag och efter jobbet så åkte jag till Norrtälje för att träffa min jobbarkompis Martin, så nu sitter vi på en uteservering och jag har precis ätit lite ♥ Det är första gången jag är här och det är verkligen super fint här och trevliga människor. Ska snart vidare till ett annat ställe och känns som om det kommer att bli en super trevlig kväll.
 
Hoppas alla ni där ute får en lika trevlig kväll som vi kommer att få.