♥ God morgon!

Vaknade med världens huvudvärk men hoppas att den går över under dagen. Sovit ganska dåligt inatt så blir skönt att sluta hyffsat tidigt och åka hem och lägga mig tidigt. 
 
Igår när jag passade min lillebror så kom vår syster över med hennes dotter och hund. Riktig mysig eftermiddag♥
 
Ha en underbar dag♥
 
 

♥ Smyckesverkstad

Det är en riktig smyckesverkstad hos mig ikväll men måste snart lägga mig för ska upp tidigt imorgon igen!♥
 
 

♥ Tidig morgon

Idag är jag ledig så passar min lillebror, han vaknade väckte mig vid kl.6 men han vakna redan vid kl.4, så glad han inte väckte mig då. Vi har ätit en god frukost och nu ska vi strax baka innan lunchen♥
 
 

♥ Skridsko åkning

 
Just nu är jag i ishallen, blir lite skridsko ååkning såhär en söndag.  Ska hemåt om ett tag men först blir de nog hem till syrran för lite pyssel ♥

♥ Invigning

Är inne i uppsala och på invigning av en inredningsaffär,  finns mycket fint här♥
 
 

♥ Snart helg & ledig

I dag är det en riktig fin höstdag och solen skiner och inga moln syns till men lite småkallt dock. Men kanske är för jag kör fredagsoutfiten "kostym-kjolen"
 
Jobbar kväll idag så har bestämt att jag direkt efter jobbet ska åka hem och kolla en film så jag kommer upp i tid imorgon, eftersom jag ska på invigning imorgon. 
 
Bilden är från mitt jobb, tagen igår.

♥ Torsdag & årsmöte

God kväll! Hur har eran dag varit? Min har varit hur bra som helst.  Börja med att chefen kom och ville ha möte med mig, alltid lika nervöst. Var årsuppföljning och det gick över all förväntan, ego-boost nr.1, måste jag säga!
 
Med humöret på topp hela dagen är jag nu på väg hem och tänkte storhandla.. Löning imorgon och då lär halva sverige handla så kör idag istället,  nejdå jobbar sent imorgon så allt hinner att stänga när jag väl är klar.

♥ Saknar

I dag regnar de ute och är allmänt skit väder men vintern har ännu inte börjat men saknar redan sommaren, värmen, bad & sol♥ kommer bli en lång höst/vinter för mig.
 
Håller på att titta på hus till vår miami resa i sommar, finns så mycket fint och blir spännande att se vad de i slutänden kommer att bli.
 
Nu är de dags för jobb till kl.22
♥ Bild från Turkiet i somras ♥

♥ Homeland

Kom precis hem från en stressig dag på jobbet,  så nu tänkte jag ta de lite lugnt framför tvn och Homeland. Inte sätt den serien ännu men har hela säsong1 som jag beställt från cdon.com så får se om den är bra eller inte. 
 
 

♥ Egna smycken

Att göra egna och unika smycken fick jag verkligen mersmak till att göra i helgen,  varit inne på de spåret för ca ett år sen och tänkte nu ta upp det igen. Vad är inte roligare än att beställa lite nytt? Juste, det var de jag gjorde idag. Så nu är de fina pärlor på väg hem till mig♥
 
 

♥ Vardagen här igen

Känns knappt som man vart ledig i helgen pga att tiden går så fort. Förutom att jag var i uppsala på loppis så hann jag med en utekväll med mat osv, tvätta och sedan var hos mamma och busa med min lillebror.  Hittade ett bokstavsspel till han på loppisen samt pärlset, så vi gjorde massa smycken igår♥
 
 
 
 

♥ Loppis i Fyris parken

Väntar på bussen just nu och ska åka ner till centrum och kolla om de fått in några nya fina vinterskor, ska även träffa min syster med familj som också ska dit.
 
Om ca en timme ska vi åka till Uppsala och till fyris park för loppis, hoppas vi hittar fynd. Snart jul♥ om jag hittar något så kan jag inte hålla mig så pass länge om jag känner mig rätt. Får bli gåvor "bara för att" om jag hittar något.
 
 

♥ Sena kvällar

Den här veckan har jag kommit hem i snitt ca.23:30 och varit hemifrån mer än 12timmar, ibland undrar jag varför jag ens har en lägenhet för är aldrig hemma. Självklart är de underbart att äntligen ha något som är mitt♥
 
Håller på att fundera vad jag ska ha på väggarna, efter 5månader i nya lägenheten känns det helt enkelt dags att fixa de för de är så kalt hos mig. Inte riktigt bestämt ännu vad de kommer att bli men något som är självklart är förstoringar på min underbara lillebror och min ursöta guddotter/systerdotter. Kommer bli helt perfekt♥
 
 
 
 

♥ Söndag & jobb

I dag har det varit jobb för hela slanten, varit en hyffsat lugn och skön dag på jobbet. I går var jag hos min mamma och åt middag och hade de trevligt. Tog även första doppet i deras nya spabad, super härligt♥
 
 

♥ Kontroll av ögonen

 Fick hem ett brev med posten häromdagen att det nu är dags att göra en kontroll återigen av ögonen.. Varje gång man får det här brevet börjar man fundera på hur sina ögon mår och om det har blivit någon föränding sen sist, sen är tankarna igång.. Försöker ändå att vara lugn och inte tänka de värsta men på senaste tiden har jag köpt en hel del felaktigheter när jag handlar, tror det är en sak men sedan så visar det sig när jag kommer hem att det är något helt annat än det jag tänkt. T.ex. light produkter är en klassiker nuförtiden.. 
 
Jag ser fram emot besöket denna gång, för man får stöd och hjälp. Jag har världens bästa special optiker i uppsala ♥
 
 
 

♥ En helt vanlig torsdag! @ Instagram

En helt vanlig torsdag @ Instagram lovebylia
 

♥ Rhodos

Nu har jag och min syster hittat en grekisk restaurang i sundbyberg som har super god mat♥ vi har aldrig varit här tidigare, utan var en vild gissning när vi satt och sökte på restauranger. Vi hittade inte hit först, så fick fråga några vart de log, efter många svordomar, helt genomblöta av regnet så kom vi fram.

Var värt det om jag säger så♥
 
 

♥ Nachotallrik

Är i stan just nu med min syster,  kollat lite affärer och hunnit med en gofika med en kaffe. Nu har vi hamnat på en restaurang och vi tänkte mellanlanda lite här och bestämma vart vi ska äta middag,  vi är sugna på libanesiskt eller grekiskt så vi får se vart vi hamnar♥
 
 

♥ Hundvakt

Lite innan kl.8 i morse kom min syster över med sin hund då de skulle in till underbara barn mässan, så jag var hundvakt. Skulle vilja ha hund men mina arbetstider gör så att de inte går, vore inte snällt mot hunden.. Vi har nu kommit in från en 1-timmes promenad,  undetbart härligt♥ Blev en riktig utforsknimg-av-området om jag säger så, gick iaf. Inte vilse!
 
 

♥ Hem ljuva hem

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, var ganska mycket hela dagen idag så de gick fort. Imorgon är de redan fredag och helg igen, jag är ledig även den här helgen!  På lördag ska jag nog ut på middag med syrran, inte gjort något sen hennes underbara dotter föddes. Det blir trevligt♥
 
Är ganska så trött just nu så tänkte sova, ska upp om 5 timmar igen för att åka till jobbet. 
 
 

♥ New in

Tänkte visa min nya kappa jag köpt, den är urskön och lagom lång - lite ovanför knät och passar utmärkt till en klänning/kjol (älskar att ha de på mig)
 
 

♥ Första oktober

I morse ville jag inte gå upp men efter ha snoozat en timme tog jag mig i kragen och gick upp, tog en kall dusch och nå väll jag vakna till liv. Riktigt jobbigt att gå upp när de är så mörkt ute!
 
Min arbetsdag är nu klar och vart lite tröttare än vanligt idag men mer beröm än någonsin har jag fått, man blir så glad tack♥