♥ Julpynt

I lördags var jag i Uppsala på barnloppis samt en shopping runda.. Köpte lite julpynt hem till lägenheten då jag inte har så mycket sånt. Blev jättefint och mysigt med jul belysning♥ Nu är de bara lite detaljer kvar samt julgardiner kvar.
 
På söndag är det första advent och bara några veckor kvar till jul, längtar♥
 
 

♥ Mot Bandhagen

Var planerat att vi inte skulle dra ut på krogen men nu ska vi vidare till Bandhagen,  blir nog kul♥ Vi alla tjejer skulle göra oss i ordning,  blev lite kaos med bara ett badrum och såklart fick alla andra vänta på mig, seg som jag är!
 
Sitter just nu på tunnelbanan och är på väg♥
 
 

♥ Hemmagjord sushi

Är hemma hos elise just nu med Josefin, Miranda och Felicia, Elsa är på ingång.  Elise har gjort egen sushi, är inte så jätte förtjust i de men ger det en chans♥
 
 

♥ Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag och imorse var jag uppe kl.5 eftersom jag öppna idag på jobbet & börja tidigt, var ganska jobbigt att komma upp men nu är jag på väg hem från jobbet och alltid skönt att komma hem tidigt en fredag. 
 
I kväll blir det god middag sen bänka sig i soffan för film och se fotbollen om jag orkar. Jobbar imorgon så ska upp tidigt.
 
Blev ett inlägg med mycket ordet "tidigt" märkte jag! Hoppas ni alla får en underbar helg & självklart att Sverige vinner ikväll! ♥
 
 
 

♥ 12 år sen

 
I dag är det 12 år sen min farfar dog♥ Var vid hans grav med min syster och ssysterdotter,  riktigt fint som vanligt var de där.
 
Tänker på dig farfar och vi alla saknar dig♥

♥ Kontroll av ögonen

I går var jag i Uppsala för en kontroll av ögonen. Börjar alltid med "bokstavs-tavlan" och först ena ögat sen de andra.  Inga anmärkningsbara förändringar på de testet. Sedan var de dags för maskinen,  de lyser in i ögat med olika ljus osv. Läkaren gjorde då en upptäckt om att ena linsen i höger öga satt långt upp under ögonlocket. Fick hjälp som tur är att ta ut den, är röd än i ögat så ska vänta några dagar med att använda linsen där.
 
 
Snart är det dags att börja jobba, ha en underbar dag♥

♥ Fredagsmys

Har precis kommit hem från jobbet och har riktigt mycket att göra idag eller snarare hela veckan så jag är helt slut nu.. jobbar även imorgon och hoppas det är lite lugnare då. Tänkte ha en mysig hemmakväll med tacos & film. Ladda batterierna för morgondagen♥