♥ Sista september

Måndag den sista september idag, imorgon är de redan oktober och de känns som om tiden springer iväg som vanligt.  Bott redan själv i 4 månader, har dock ej fixat allt som jag borde men de kommer väll..
 
Är just nu på väg hem från jobbet och har gått bra idag, mycket att göra bara och vart ganska slut i kroppen så känns skönt att få komma hem och ta de lite lugnt framför tvn.
 
 

♥ Lördag

Direkt efter bion drog jag hem till min mamma, vi åt en super god middag sedan fikade vi och mamma hade prövat göra en chokladkaka - himlans vad god den var! Busa såklart med min lillebror också,  samt kolla smurfarna och tyckte den var bra.
 
Nu är jag hemma igen en liten sväng för ska strax ut och träffa Cirre och vara lite social och träffa folk, blir tokig att va hemma och själv.
 
 

♥ Lördagsbio

Strax börjar bion och vi ska se den nya filmen "Flygplan" i 3D, förväntansfulla sitter vi nu på plats och med 3D-brillorna redo!
 
 

♥ Vi ses i vimlet

Är just nu på väg till tekniska högskolan och ska möta upp Jos här, sedan ska vi vidare inåt stan och tror de blir bl.a sturekompaniet.
 
 Var ett tag sen man träffade han nu så det ska bli trevligt att träffa han igen. Ha en underbar kväll för de tänker jag ha♥
 
 

♥ Beröm

I dag hade jag möte med chefen och det gick super bra, fick mycket beröm och det är alltid roligt,  tack♥ Igentligen har jag alltid haft svårt att få beröm, höra att man gör nånting bra osv. Men jag börjar lära mig sakta men säkert och det är huvudsaken.  Jag kommer leva på de här länge framöver,  man blir super taggad och man vill jobba 12timmar per dag! Nej, inte riktigt så mycket men man vet att man gör ett bra jobb och då blir jag glad som solen.
 
 
 

Fredag & jobb

God morgon!  Är strax på jobbet och idag jobbar jag 9-timmars passet plus en lunch på 45min så idag är jag länge på jobbet.. men tiden brukar gå fort. Ne, nu dags att rusa från t-banan till jobbet! Ha en underbar dag♥
 
 

Äntligen hemma & middag

I dag har jag haft mycket på jobbet att göra och även möte men nu är iaf dagen över och jag är hemma. Ska städa och fixa lite här hemma ikväll tänkte jag men först blir de middag.. Det är lill-lördag och jag är ledig imorgon så festar till de med tacos♥
 
 
 
 

Tisdag & Förseningar

Klockan ringde kl.5 imorse och hade riktigt kämpigt att komma upp men upp och i tid till jobbet kom jag, huvudsaken. Nu har jag slutat för dagen och fick veta precis när jag sluta att tunnelbanan inte gick.. Så tog en promenad från jobbet till fridhemsplan,  är inte alls bra att hitta i stan och efter att ha gått fel och frågat mig runt är jag nu nästan hemma♥
 
En vän sa till mig en gång att det är kaos med människor på tåget på morgonen när alla ska till sina jobb/ skola osv. Sen samma sak när de har slutat och ska hem. Tur att jag slipper kaoset för de mesta och jobbar kväll imellanåt! 
 
 

♥ Söndagsmys

God kväll! Nu är jag äntligen hemma för direkt när jag kom hem från elise & hennes pojkvän så åkte jag till mamma då min lillebror ville ses♥ Kollar just nu på wallander - sveket och ska sova sen när den är slut, då det är en tidig morgon imorgon igen.

Torsdag 12e Sept.

God kväll! Har nu jobbat klart för idag och är på väg hemåt, en dag kvar på den här veckan & ledig hela den här helgen!  Känns lite overkligt att vara ledig hela helgen för inte varit de nu på ca en månad. 
 
Igår hade vi lite halv lugnt imellanåt på jobbet så jag passa på att beställa lite kläder, blev träningskläder och en urmysig kappa. Måste ta och rensa bland mina kläder hemma! Känns som om jag bor i en enda stor garderob snart..
 
Morfar hade nog rätt när han sa att jag behöver ett helt rum med kläder.