Torsdag & Ledig

 
I dag är jag också ledig från jobbet och i natt har det snöat ganska mycket så nu är plogen utanför mig och för liv. Jag hade hoppats på¨att snön inte skulle komma tillbaks! men nu är det iaf. lite ljusare ute än vad det annars är när det inte är snö.
 
Har städat lite här hemma hos mig i dag samt tvättar just nu och hoppas på att tvätten snart är torr då min tvätt-tid snart tar slut. Imorgon börjar jag mitt 7-dagars pass, aldrig jobbat så lnge i rad tidigare men får se till att sova ordentligt, äta nyttigt och träna, motionera så mycket jag kan och vara ute, så ska det inte vara några problem 
 
 

♥ NLY Trend

Tycker denna är super fin, ska beställa men vet bara inte vilken färg. Vitt elle grått är fint på våren/sommaren och svart passar mer nu såhär års, får fundera men fina är de iaf!
 
Du kan beställa de HÄR

♥ Movie time!

 
Har passat min lillebror hela dagen och ätit en god middag hemma hos min mamma i dag, riktigt mysigt att vara där igen och hälsa på. Annars i dag har jag och min lillebror varit och köpt en växt till hans akvarium, pysslat och även har vi suttit och gjort plus/minus och han är super duktig trots att han bara är 5 år!
 
Är nu hemma sen några timmar tillbaks och har nu bäddat ner mig i sängen med ljus och tittar på en film. Blev väckt tidigt i dag av min lillebror så kommer nog somna när som helst! Imorgon är jag ledig också så ska tvätta, diska och städa och sånt roligt som jag annars inte hinner när jag jobbar.
 
Hoppas ni har en super mysig kväll 
 

♥ Fadderbarn

Ända sedan jag var liten har jag velat ha ett fadderbarn, min mamma har nu haft en flicka i Bolivia i hur många år som helst och snart är hon självförsörjande ♥ Nu har jag tagit mig i kragen och har fadderbarn, en flicka och ska få mer information per post och hoppas att det kommer snart, väntar ivrigt!
 
När jag såg En resa för livet så berörde det mig jätte mycket och det är hemskt hur människor ute i världen kan leva sådär.. Om ni inte sätt det, titta på den!
 
 

♥ 1 år

I dag är det 1år sen jag skapade denna blogg och det har varit en händelserik resa och ibland har man mer tid för bloggandet än andra dagar. Är väldigt roligt att gå tillbaks i arkivet och läsa ♥
 
Under det här året har jag flyttat hemifrån,  blivit moster, blivit gudmor. Varit på dop, åkt till Turkiet och massa annat roligt. Ska bli spännande att se vad händer under kommande år ♥