Klär granen

Är just nu hemma hos min mamma och jag och min lillebror håller på att klä granen, blir så fint! Imorgon ska jag åka till Uppsala och handla julklappar (Alltid ute i sista stund) med min syster.. Kommer inte bara vara vi 2 som är ute imorgon men det blir en trevlig dag med min syster iaf 
 
 
 

♥ Göra egna julkort

Har nu gjort en hel del julkort och tycker det är väldigt kul att pyssla och göra egna saker, tar dock sin lilla tid men det är de värt ♥ Nu är det bara jobb kvar imorgon sen tar jag julledigt och ska bli så skönt att få många dagar ledigt nu och kunna umgås med familj och vänner.
 
 
 
 

♥ Julklappar

Julafton är nu snart här och det är bara en vecka kvar, de här med julklappar är en återkommande fundering som dyker upp alltmer och jag är nästan klar med allt jag tänkt ge så nu är det bara att handla de också.. 
 
Min favorit parfym har jag köpt, får se vem som får äran att få den ♥
 
 

♥ Missa tåget

Den här veckan är det "sen-vecka" som gäller och det innebär att jag jobbar till kl.21 hela veckan. Riktigt skönt med sovmorgon och vara utvilad ♥ Jobba över lite idag och missa tåget med ca. En halv minut, typiskt!  Så nu är de bara att vänta 30min på nästa tåg. Tur man har sin mobil och kan surfa!
 
Annars har dagen varit bra och många skratt har de varit,  vill inte byta mitt jobb mot någonting annat även om de är mycket stress och press imellanåt.  Jag trivs som handen i handsken♥
 
 
 

♥ Fjärilshuset

I går var jag med min lillebror på fjärilshuset i haga parken, var riktigt roligt♥ De har nu hajar och var intressant att höra zoolohen Ove berätta lite om hajarna och de andra i haven som lever där. Blev lite lunch innan vi åkte hemåt igen.
 
En helg går alltid alldeles för snabbt och snart är det lång ledigt som gäller när julen snart är här. Funderat lite på julklapparna jag ska ge men långt ifrån klar så blir en hektisk helg+måndag nästa vecka.. 
 
 

♥ Min helg

I fredags var jag ledig och hämta min lillebror från förskolan tidigt tillsammans med min syster♥ Sen gick vi hem till min syster och bakat till julafton, snöa ute så var riktig julstämning. 
 
När vi var klara så gick jag hem till mamma med min lillebror och åt en god middag tillsammans och även titta resa till Florida i sommar. Riktigt fina hus de finns att bo i där.
 
I lördags var de upp tidigt för att jobba. Fick jobba över då vi hade mycket att göra. När jag kom hem kände jag inte alls för att gå ut.. men kl.23 fick jag ett ryck och hoppa in i duschen, sminka mig lite fort & drog ut. Hade riktigt kul♥
 
 
 
 

Första advent

I dag är det första advent och jag är just nu hemma hos min syster och har ätit en god middag här och bakat lite lussebullar och busat med min underbara systerdotter, kunde inte ha blivit någon bättre första advent för min del ♥ Ska snart åka hemåt för jag är inte så pigg..